Ovh: 59.00€
Hinta: 39.40 €

LASTEN TARJOUS 200ml

LASTEN NORMAALIHINTAISEN KYLPYSAIPPUAN OSTAJALLE LASTEN GEELISHAMPOO 8€


Lempeisiin hiustenpesuhetkiin - pesee ja hoitaa pienokaisen hiukset hellästi.

Lasten shampoo sisältää ainutlaatuista ja rauhoittavaa arganöljyä sekä hiuksia ja päänahkaa ravitsevaa mustaherukan siemenöljyä. Luonnollisten kasviaineiden antioksidantit voimistavat, ravitsevat ja uudistavat hiuspohjan rakennetta ja ehkäisevät samalla tulehduksia. Shampoon kookosöljystä valmistettu pesevä ainesosa puhdistaa miedosti ja hellästi. Myös säilöntäaine ja hajuste ovat peräisin luonnosta.

Miedon vadelmaiselle tuoksuvan hellävaraisen shampoon avulla hiustenpesuhetkestä tulee yhteinen hemmotteluhetki. Ei silmien kirvelyä eikä allergisoivia säilöntä- tai väriaineita!

INCI:
Agua = vesi.
Citrus Aurantius Amara (Bitter Orange) Flower Water = orgaaninen appelsiininkukkavesi, flavonoidit pehmentävät, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.
Coco Glucoside = emulgaattori saadaan kookosöljystä, hiilihydraatti.
Sodium Cocoyl Glutamate = saadaan kookosöljystä, miedosti puhdistava aminohappojohdannainen.
Aloe Barbadensis Leaf Extract = aloekasvin lehdistä saatavalla uutteella on ihoa rauhoittava kosteuttava ja suojeleva vaikutus.
Citric Acid = sitruunahappo raakasokeriliuoksesta (melassi jne.) pH-arvoa tasapainottava.
Argania Spinosa (Argan Kernel Oil = saadaan arganpuusta, rauhoittava, tulehduksia ehkäisevä ja virkistävä vaikutus iholle.
Xanthan Gum = sakeuttamisaine, saadaan sokerijuurikkaasta.
Sodium Benzoate = säilöntäaine orgaanisista suoloista löytyy hedelmistä ja marjoista.
Parfum = kasvihajuste.
Ribes Nigrum (Black Currant)Seed Oil = luomu mustaherukansiemenöljy, sisältää C-vit. ja antioxidanttia sekä monia hyödyllisiä rasvahappoja, jotka tasapainottavat ,kosteuttavat ja antavat ravintoa iholle sekä suojaavat ja edistävät ihon hyvinvointia.
Helianthus Annuus Seed Oil = auringonkukkaöljy, sisältää runsaasti A-ja E vit ,tokoferolia ja lesitiiniä, pehmentää ihoa.
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract = rosmariiniuute, rauhoittaa ihoa.
Glycerine = kasviöljy, pehmentää ihoa.
Potassium Sorbate = Ecocert hyväksymä säilöntäaine marjoista ja hedelmistä.

LASTEN KYLPYSAIPPUA

Puhdas vauva on onnellinen vauva.
Kehitetty erityisesti lasten ihon hellävaraiseen puhdistukseen.

Lasten kylpysaippuassa on käytetty tarkasti valikoituja luonnollisia ainesosia, kuten arganöljyä ja mustaherukan siemenöljyä, joiden antioksidantit ehkäisevät ihon kuivumista ja ihotulehduksia.

Saippuan kasviperäinen ja hoitava pesevä aine ravitsee ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa pitäen ihon pehmeänä ja joustavana. Kylpysaippua vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja sopii erittäin hyvin myös herkälle iholle. Vaikuttaa iltakylvyssä rentouttavasti ja edistää lapsen nukahtamista. Ihana vadelmainen tuoksu!

INCI:
Agua = vesi
Decyl Glucoside = pesevä aine. Kasvirasva joka saadaan maissista ja kookosöljystä.
Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water = orgaaninen appelsiininkukkavesi, flavonoidit pehmentävät, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.
Aloe Barbadensis Leaf Extract = aloekasvin lehdistä saatavilla uutteilla on ihoa rauhoittava, kosteuttava ja suojeleva vaikutus.
Argania Spinosa (Argan) Kerner Oil = saadaan argaanipuusta. Rauhoittava tulehduksia ehkäisevä ja virkistävä vaikutus iholla.
Xanthan Gum = sakeuttamisaine saadaan sokerijuurikkaasta.
Parfum = kasvihajuste.
Citric Acid = sitruunahappo raakasokeriliuoksesta (melassi jne.) pH-arvoa tasapainottava.
Sodium Benzoate = säilöntäaine saadaan orgaanisista suoloista löytyy hedelmistä ja marjoista.
Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil = luomu mustaherukan siemenöljy, sisältää C-vit.ja antioxidanttia sekä monia hyödyllisiä rasvahappoja jotka tasapainottavat,kosteuttavat ja antavat ravintoa iholle, suojaavat ja edistävät ihon hyvinvointia.
Helianthus Annuus Seed Oil = auringonkukkaöljy,sisältää runsaasti A-ja E vit.,tokoferolia ja lesitiiniä,pehmentää ihoa.
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract=rosmariiniuute,rauhoittaa ihoa.
Glycerin=kasviöljy, pehmentää ihoa.
Potassium Sorbate = Ecocert hyväksymä säilöntäaine marjoista ja hedelmistä.


Bookmark and Share
Määrä: