Ihotautilääkärin blogi – Marja Entrich, Ihosi terveydeksi

Avaamme tähän ihotautilääkärin blogin syksyllä 2021. Ensimmäisen kirjoituksen aihe on ”Kuinka hoidan ihoa kesän jälkeen ?”


Marja Entrich kosmetiikka on 100% kasvipohjaista. Tuotteet valmistetaan kylmäpuristamalla.  Kylmäpuristaminen säilyttää kaikki luonnon raaka-aineiden vitamiinit ja antioksidantit. Tämän vuoksi Marja Entrich® -kosmetiikka tekee ihosta kuulaan ja kauniin: se ravitsee, uudistaa ja hoitaa ihoa luonnon raaka-aineiden voimalla. Tutustu suosittuihin tuotteisiimme verkkokaupassa.

Hoitavat öljyt

Porkkanaöljy on ihana täyteläinen päiväöljy, joka sisältää mm. porkkanauutetta, josta ihosi saa luonnon omaa beetakaroteenia! Antaa terveen ja elävän sävyn kasvoillesi. Sisältää myös pellavansiemenestä saatavia monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka edistävät terveiden solujen muodostumista ja parantavat soluhengitystä sekä aineenvaihduntaa. F-vitamiinilla on iholle tasapainottava ja pehmentävä vaikutus.

Avokadoöljy puristetaan kokonaisesta avocadosta. Öljyssä on 17 hivenainetta ja 13 mineraalia. Näiden lisäksi A-, E- ja D-vitamiinia. A-vitamiini tasapainottaa ihon omaa rasvatuotantoa, vahvistaa ja suojaa ihoa. E-vitamiini on ihon kauneusvitamiini jokavilkastuttaa verenkiertoa, parantaa aineenvaihduntaa ja pehmentää ihoa. D-vitamiini on ihon rakennusvitamiini, aktivoi ihon uusiutumista –kuolleet ihosolut korvaantuvat uusilla ja elinvoimaisilla. Avokadoöljy vahvistaa couperosa-ihoa, häivyttää maksaläikkiä ja estää uusien muodostumista!
Ihanteellinen suoja iholle myös talven viimaan ja pakkasiin.