Ale!

Lasten ihoöljy 100 ml

21,00 

Kuvaus

Suojaavaa hoitoa päästä pieniin varpaisiin.

Lasten ihoöljy on puhdas ja luonnollinen neitsytöljy ja kuin hellä kosketus vauvasi iholla.

Öljy ravitsee ja lämmittää lapsen herkkää ihoa ja samalla se suojaa ihoa luonnollisella tavalla niin ulkoisilta tekijöiltä kuin tulehduksiltakin. Sen sisältämät arvokkaat luomuainesosat, kuten argan-, manteli- ja mustaherukansiemenöljy, vaikuttavat iholla rauhoittavasti ja pitävät ihon joustavana. Ne myös vahvistavat ihon luonnollisia ominaisuuksia.

Voit tehdä sillä vaikka lempeän öljyhieronnan päivän päätteeksi ja antaa näin vauvallesi rauhaisan yöunen. Erinomainen myös vauvan päänahan karstaan.

INCI:
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil = auringonkukkaöljy, sisältää runsaasti A-ja E vit, tokoferolia ja lesitiiniä, pehmentää ihoa.
Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil = saadaan arganpuusta, rauhoittava, tulehduksia ehkäisevä ja virkistävä vaikutus iholle.
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil = manteliöljy, orgaaninen laatu.
Tocopherol = sallittu Ecocert-tuotteissa, antioxsidantti E-vit, joka edistää verenkiertoa, pehmentää ihoa.
Parfum = kasvihajuste.
Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil = luomu mustaherukansiemenöljy, sisältää C-vit. ja antioxidanttia, sekä monia hyödyllysiä rasvahappoja jotka tasapainottavat, kosteuttavat ja antavat ravintoa iholle ja suojaavat edistäen ihon hyvinvointia.
Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract = rosmariiniuute rauhoittaa ihoa.