Ale!

Instant Effect (Mini Facelift ampullikuuri)

39,00 

Kuvaus

Instant Effect- ampullit (Mini face-lift)

Täydellinen ampulli erikoistapahtumiin kun ihosi tarvitsee pikaista kohotusta sekä freesiä ilmettä!  Pitkäksi venyneet juhlat, liian pitkät työpäivät, jotka näkyy väsymyksenä ihollasi.

Käytetään erikoistilanteissa tai 7 päivän kuurina, jonka jälkeen ihosi on kimmoisampi ja nuorekkaampi! Freesaa ja liftaa ihoasi.

Tuote sisältää 7 x 2ml ampullia.

Tuotetiedot

Teho perustuu hyaluronihappoon
Kiristää ja kohottaa ihoa välittömästä
Suojaa siniseltä valolta
Korjaa IR- ja UV-vaurioita
Auttaa estämään auringosta aiheutuvia ryppyjä
Suojaa soluja ja rakentaa uudelleen sidekudosta
Välitön nostava- ja vahvistava vaikutus

Signature Ampullille on ominaista sen ainutlaatuinen kaksoisvaikutus: Intensiivisen hoidon aikana jokainen ampulli torjuu tehokkaasti ihon ikääntymisprosesseja. Yksi käyttökerta riittää turbo-lifting-vaikutukseen. Iho näyttää välittömästi pehmeämmältä ja täyteläisemmältä – täydellisen ilmeen saavuttamiseksi milloin tahansa.

Plankton-uute luo iholle satiinimaisen kalvon välittömän kiinteyttävän vaikutuksen saavuttamiseksi. Aloe- ja puolukkauute vähentävät ihon ikääntymisen merkkejä. Syrikkä -uute antaa tehokkaan suojan sinistä valoa vastaan, kun taas puolukan kantasolut suojaavat ultravioletti- ja infrapunasäteilyn negatiivisilta vaikutuksilta. Erittäin tiivistetyt aktiiviset ainesosat on upotettu kosteuttavaan pohjaan, jonka pääainesosana on hyaluronihappo. Tämä pohja toimii kuljetusjärjestelmänä, joka kuljettaa aktiiviset ainesosat syvälle ihoon, jossa ne voivat kehittää maksimaalisen tehonsa. Hajusteeton.

Aktiiviset ainesosat

Aloevera, planktonuute, puolukka, syrikkapensas, alppitähti, merifermenttiuute, allantoiini

Käyttö

Ravista ampullia ja katkaise renkaalla merkitty pullon kaula mukana tulevalla ampullinavaajalla tai paperilla.

Levitä seerumi kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.

Vain ulkoiseen käyttöön!