Ale!

Kylpysaippua Lapsille 200 ml

16,00 

Kuvaus

Lasten kylpysaippuassa on käytetty tarkasti valikoituja luonnollisia ainesosia, kuten arganöljyä ja mustaherukan siemenöljyä, joiden antioksidantit ehkäisevät ihon kuivumista ja ihotulehduksia.

Saippuan kasviperäinen ja hoitava pesevä aine ravitsee ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa pitäen ihon pehmeänä ja joustavana. Kylpysaippua vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja sopii erittäin hyvin myös herkälle iholle.

INCI:
Aqua = vesi
Decyl Glucoside = pesevä aine. Kasvirasva joka saadaan maissista ja kookosöljystä.
Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water = orgaaninen appelsiininkukkavesi, flavonoidit pehmentävät, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa.
Aloe Barbadensis Leaf Extract = aloekasvin lehdistä saatavilla uutteilla on ihoa rauhoittava, kosteuttava ja suojeleva vaikutus.
Argania Spinosa (Argan) Kerner Oil = saadaan argaanipuusta. Rauhoittava tulehduksia ehkäisevä ja virkistävä vaikutus iholla.
Xanthan Gum = sakeuttamisaine saadaan sokerijuurikkaasta.
Parfum = kasvihajuste.
Citric Acid = sitruunahappo raakasokeriliuoksesta (melassi jne.) pH-arvoa tasapainottava.
Sodium Benzoate = säilöntäaine saadaan orgaanisista suoloista löytyy hedelmistä ja marjoista.
Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil = luomu mustaherukan siemenöljy, sisältää C-vit.ja antioxidanttia sekä monia hyödyllisiä rasvahappoja jotka tasapainottavat,kosteuttavat ja antavat ravintoa iholle, suojaavat ja edistävät ihon hyvinvointia.
Helianthus Annuus Seed Oil = auringonkukkaöljy, sisältää runsaasti A-ja E vit., tokoferolia ja lesitiiniä, pehmentää ihoa.
Rosmarinus Officinalis Leaf Extract = rosmariiniuute,rauhoittaa ihoa.
Glycerin=kasviöljy, pehmentää ihoa.
Potassium Sorbate = Ecocert hyväksymä säilöntäaine marjoista ja hedelmistä.