Ale!

Tuotepakkaus normaalille/sekaiholle

99,00 

Kuvaus

Haluaisitko tutustua Marja Entrich luonnonkosmetiikkaan? Olemme valinneet normaalille/sekaiholle tärkeimmät tuotteet kasvojen ihonhoitoon.

Tuotepakkaus normaalille/sekaiholle sisältää: Puhdistusemulsion, ruusuisen kasvoveden sekä koivunmahla & ruusunmarja voiteen.

Puhdistusemulsio normaalin- ja sekaihon puhdistukseen. Hellävarainen koostumus poistaa lian, meikin ja saasteet ärsyttämättä herkintäkään ihoa. Auringonkukkaöljyn A- ja E-vitamiinit ravitsevat ja merilevän mineraaleilla on ihon toimintaa tasapainottava vaikutus. Ihosi tuntuu puhtaalta ja raikkaalta ilman kiristävää tunnetta.

Ruusuinen kasvovesi kaikille ihotyypeille. Rauhoittuneena ja virkistyneenä ihos on vastaanottavaisempi hoitotuotteille. Kasvovesi antaa puhtaan ja raikkaan tunteen kirkastaen ja heleyttäen ihoasi. Merileväuutteella on tasapainottava ja kiinteyttävä vaikutus, aineenvaihdunta ja ääreisverenkierto aktivoituvat ja ruusun eteeriset öljyt antavat ihollesi tärkeitä hivenaineita.

Kevyt kosteusvoide normaalille ja sekaiholle. Kosteusvoiteen orgaaniset ainesosat esim. koivunmahla, ruusunmarja, manteli, jojoba, arganöljy -ja sheavoi tasapainottavat rasvoittuvia ja kuivia ihoalueita. Arvokkaat omega 3- ja 6 rasvahapot auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen kosteutensa ja joustavuutensa. Koivunmahla & Ruusunmarjavoide tekee ihosta kimmoisan ja kuulakkaan. Iho näyttäytyy terveenä!

Mahtava tuotepakkaus normaalille/sekaiholle!